Creëer een unieke omgeving met een foto.

Promoot uw product of dienst door middel van fotobehang als hoogwaardige wandbekleding of verander uw saaie werkplek in een inspirerende en fijne werkomgeving. Heinemans geeft u de mogelijkheid om voor elke ruimte binnen uw bedrijf een unieke sfeer te creëren.
Dit hoogwaardige fotobehang is sterker dan gewoon behang en kan volledig naadloos gemonteerd worden over de gehele lengte en hoogte van uw wand.
Denk bijvoorbeeld aan een ontvangstruimte, kantine, wandelgang, vergaderruimte of kantoor.

Regelmatig een nieuwe afbeelding of actie?

Wilt u tussentijds wisselen van afbeelding/actie, is uw muur niet geschikt voor fotobehang of heeft u een akoestiek probleem? Wat dacht u van een afbeelding op decodoek in een aluminium lijst? U kunt het fotodoek na een tijd verwisselen met een andere afbeelding met behoud van de lijst. Enorm handig als u werkt met thema’s of acties. Dus, geen extra kosten voor een aluminium lijst, alleen een nieuwe afbeelding op decodoek.

Akoestisch probleem?

Heeft u akoestische problemen op uw kantoor of in een grote ruimte? Dan kunt u met decodoek naast het gebruik van decoratieve uitstraling ook uw akoestische problemen grotendeels verhelpen. Het doek heeft een grove structuur met een matte warme uitstraling en absorbeert het geluid beter dan het gewone decodoek.
Dit kan zelfs nog versterkt worden door het plaatsen van speciaal geluidsabsorberend materiaal. Dit zorgt voor een perfect geluiddempend effect en dan heeft het decodoek een extra functie gekregen in uw ruimte.
Het decodoek wordt in een aluminium frame gemonteerd en kan zowel aan de wand, maar ook als een losstaand element geplaatst worden. In dat geval wordt het dubbelzijdig bekleed en kunt u het bijvoorbeeld tussen verschillende tafels plaatsen. Daarnaast kunnen de doeken eenvoudig en snel vervangen worden in de bestaande frames.

Meer voorbeelden Indoor | Wand >>