Het interieur restylen met folie.

van winkel tot restaurant.

Natuurlijk is het belangrijk om je goed te voelen in de omgeving waarin je verblijft, of het nu een commerciële ruimte is, je werkplek of gewoon thuis.
Het ontwikkelen cq produceren van het interieur van een specifieke Retail locatie moet voldoen aan de achterliggende gedachte van de retailer. De consument moet zich thuis voelen en langer willen verblijven òf het is juist de bedoeling dat er een snelle doorstroom is.
Elke uitstraling dient zorgvuldig te worden uitgedragen om de beoogde doelen te realiseren, dit geldt voor zowel de permanente als de pop-up vestigingen.

Uw interieur persoonlijk (re)stylen met folie.

Naast wanden, plafonds en glas is het ook mogelijk om het interieur in een nieuw jasje te steken. Standaard zijn er diverse interieurfolies om bestaande balie’s, bureaus en kasten een nieuwe look te geven, denk daarbij aan diverse houtstructuren, volvlak kleuren of zelfs lederlook, aluminium enz.
Het is ook mogelijk om uw interieur te personaliseren, samen met onze studio bepaalt u uw eigen stijl die vervolgens op diverse folies full-color geprint kan worden op onze grootformaat printers. Als afwerking gaat er een beschermlaminaat over de folie heen, deze is UV-bestendig en krasvast.

Meer voorbeelden Indoor | Interieur >>