Twee nieuwe grootformaat printers!

Vier jaar geleden hebben we besloten om van Solvent print over te stappen naar het toen nieuwe Latex print procedé. Voornamelijk vanuit een milieubewuste denkwijze maar ook vanuit een behoefte naar meer stabiliteit en kwaliteit in grootformaat print. Deze keuze is in alle opzichten de juiste geweest en daarom zijn onze printers onlangs alweer vervangen door de tweede generatie HP Latex printers met een groter kleurbereik en een aantal technische verbeteringen ten opzichte van de vorige versie.

Minimale belasting voor het milieu, gezonde werkomgeving voor onze operators en natuurlijk niet onbelangrijk, hogere printkwaliteit en productie snelheid. Ook de ontwikkelingen op het gebied van printmedia en inkten volgen wij op de voet. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van het HP Recycle programma, HP haalt de lege cartridges op en draagt zorg voor een milieuvriendelijk hergebruik.

Printmedia betrekken wij van gerenommeerde leveranciers met een uitstekend garantie pakket, kennis van materialen en innovatieve ondersteuning. Dat betekent echter niet dat we blind varen op hun expertise, alle nieuwe materialen worden door ons uitvoering getest op betrouwbaarheid.

certificaat-eco-greencuard-3m

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *